Kundereferencer

Det siger vores kunder om samarbejdet og vores løsning til dem.
Vi håber, det kan give inspiration til at lade os hjælpe med netop din IP-telefoniløsning.

 

Prisen er én af mange fordele

Vores løsning kørte fra første dag, den blev implementeret, og vi har integration med både mobiltelefoni og Outlook for omkring 250 medarbejdere. I første omgang var det prisen, som gjorde, at vi valgte I P Group, men siden har vi også mange gange glædet os over at have en leverandør, som lægger vægt på hurtig service. Vi har oplevet et meget højt serviceniveau.

Lone Drasbeck, Telefoniansvarlig,
Socialpædagogerne


Systemet er let at udbygge

Vores nye IP-løsning med Aastra telefoner, der er leveret af I P Group, giver os mange synergier på tværs af organisationen. Det er nemt for os at udbygge og oprette grupper, og de mange muligheder for at se data om hinandens tilstedeværelse gør, at vi er kommet nærmere medarbejderne i afdelinger, som ligger fysisk adskilt.

Kim Madsen, IT-chef
DANA – De selvstændiges A-kasse


IP Group har i flere år stået for telefonien og det netværk, der binder alle afdelinger og adresser i Ruko A/S og Låsepartner A/S sammen. Netværket er hurtigt og pålideligt, og IP Group forstår, hvor vigtig stabiliteten er for de to virksomheder. Det giver os også en tryghed, at vi kun skal ringe ét sted, hvis der er uregelmæssigheder, uanset om det har noget med netværket eller telefonien at gøre.

IT-chef Lars Stormlund Mikkelsen
Ruko A/S
(Ruko A/S og Låsepartner A/S er en del af ASSA ABLOY koncernen)

 


Rådgivning og pris i top

Vi kontaktede flere udbydere af IP telefoni samt ”almindelige” telefonudbydere. I P Group A/S gav os den bedste pris og den klart bedste rådgivning, så vi på forhånd vidste, hvad det krævede at få installeret en IP løsning.

Steffen Tang, Technical manager
Partner EuroAds Denmark

 

 


Så meget lettere med DentalSuite telefoni…

Mange kan være skeptiske ved at investere i en IP-telefoniløsning, da de anser lydkvaliteten for ringere end almindelig telefoni og føler måske, at de ikke har den fornødne tekniske indsigt. Tre Margueritter Tandlægeklinikken har trodset fordommene og har valgt DentalSuite telefoni.

Klik her for at læse om deres erfaringer