Netværk og bredbåndsforbindelser

I P Group har gennem otte år leveret en bred vifte af netværksløsninger til danske virksomheder. Løsningerne spænder lige fra en enkelt almindelig kobberbaseret ADSL internet forbindelse, til komplekse netværksløsninger til virksomheder med op mod 1000 brugere.

Kendetegnende for I P Groups netværksløsninger er, at vi altid finder en teknisk løsning i samarbejde med kunden hvor kundens behov er i fokus, og hvor I P Groups erfaring med de eksisterende netværksteknologier indgår i rådgivningen af kunden, og valget af den endelige løsning.

I P Group har altid været på forkant med den teknologiske udvikling inden for netværk. Med basis i de tilgængelige teknologier, tager vores løsninger altid afsæt i fokus på optimering mellem faktorer som hastighed, stabilitet og omkostninger. I sidste ende giver det vores kunder det optimale setup til en kvalitetsdrevet men samtidig omkostningsbevidst forretning.

I P Group overvåger alle liner døgnet rundt og er derfor i stand til at være proaktive ved evt. problemer.

I P Group har egen adgang til det danske kobbernet til levering af ADSL og VDSL linjer. I P Group kan også levere løsninger baseret på stort set samtlige tilgængelige fibernet i danmark. Det gør at vi altid kan sammensætte den optimale løsning vores kunder.


IPG Datablad - Netværk