Om I P Group A/S


I P Group har i ti år leveret profesionelle kommunikationsløsninger til virksomheder i Danmark. Løsninger, der uanset teknologisk platform, er drevet af innovativ udvikling med kundernes behov i centrum.

Med udgangspunkt i et stærkt teknisk fundament inden for IP-baserede teknologier, leverer I P Group i dag hele viften af kommunikationsløsninger til dansk erhvervsliv. Lige fra kobber- og fiberbaserede netværksløsninger over IP baseret telefoni til mobiltelefoni og mobilt bredbånd.

Egenudvikling kombineret med anvendelse af åbne standarder inden for såvel netværksløsninger som telefoni, har altid været omdrejningspunktet for I P Groups produktportefølje.

Sammensætningen af I P Groups kunder strækker sig fra enkeltmandsvirksomheder med få ansatte, til virksomheder med op mod 1000 brugere. Ligeledes dækker I P Group over et bredt spænd hvad angår kompleksitet i de leverede løsninger. Lige fra en enkelt bordtelefon eller to, til alarmcentraler med ultimative krav til oppetid og fremkommelighed uanset om det gælder telefonløsning eller datanet.

I P Group fokuserer på et højt niveau af kundeservice gennem hurtig og kompetent afhjælpning, uanset om det gælder små løbende tilretninger eller mere alvorlige problemer og fejl der kræver omgående reaktion.

I P Group er en sund danskejet telekommunikationsvirksomhed, der gennem hele virksomhedens levetid har leveret vækst og overskud. Virksomhedens sunde økonomiske fundament har gennem årene medvirket til en solid udvikling i kundebasen, samt dannet grundlag for en ambitiøs og løbende produktudvikling.


IPG Datablad - Brochure